ATM CHIP TUNING EGR,DPF
Chip tuning ili remap se radi posebno za svako auto.čita se originalna mapa iz automobila i posebno prerađuje. Svaka mapa je rađena na principu SAFE moda (sigurnog moda) tuninga bez posljedica po automobil, motor, mjenjač, turbinu i ostale komponente.
Remap se radi u optimalnim granicama za sve komponente.

OPTIMUM TUNING
Optimum tuning je najjednostavniji, najsigurniji i najjeftiniji postupak kojim možete vašem vozilu dati još dodatne snage. Zavisno od vrste motora (dizel, benzin, turbo dizel, turbo benzin) varira učinkovitost tuninga. Turbo motori (dizel i benzin) imaju najveći postotak poboljšanja performansi, i to otprilike 25%, dok je kod običnih atmosferskih motora oko 10%. Kod Optimum tuninga performanse motora dižu se do, kako i sama riječ govori, optimalnih granica i on nema loš utjecaj na motor.

POWER TUNING
Power tuning je sve što i optimum tuning, samo što se njime izvlači maksimalna snaga motora koja se softwerski može izvući. Ona može biti čak i više do 40 posto. Kod turbo motora sa ovakvim tuningom ide se „van“ optimalnih granica i njegov vijek će se smanjiti. Kolko će to biti, to ovisi o načinu vožnje takvog auta. Dok kod atmosferskih motora Power tuning nema loš utjecaj na motor.

Garancija na motor,turbinu,dizne, nije uključena u ove cijene i dodatno se plaća